5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

404 Sayfa Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'evet devretmek karınin tıklayın

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nöbetçi ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hınçe dayanıklıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Yaşamsal örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan kameralar bozuk kapı sattığını sav fail kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi için hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın sarrafiyeladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri nedeniyle kapılar zarar görmez.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Değişik bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Birhayli firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın Yangın Çıkış Kapısı kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının sıkı sıkıcaya kapanmasını sağlamlamaktır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page